Dolgozz másképp

Nálunk hosszú távú munkát találhatsz a világ bármely pontjáról – anélkül, hogy a költözéssel kellene bajlódnod.

 
AdobeStock_101557540.jpeg
 
 
Brand Ambassador

 
C_Users_user_AppData_Local_Packages_Microsoft.SkypeApp_kzf8qxf38zg5c_LocalState_cbefd18e-1bee-45c9-b617-ae5a3cfccb51.jpg
 

Judit Anna Hekli

 

I am a psychologist, specialized in clinical and health psychology. Within my studies, I won  “ATLANTIS” program’s scholarship, and I had the chance to attend Marshall University( USA) and SWPS (Warsaw,Poland).I am  experienced in working in an international team, and I speak English in a high professional level.

• • • 

Pszichológus végzettséggel rendelkezem. Tanulmányaim során volt szerencsém külföldön is, többek között Amerikában és Lengyelországban is tanulni. Munkahelyeimen egytől egyig egy nagy, nemzetközi csapatban volt lehetőségem dolgozni. Angolul professzionális szinten beszélek.

 

 

 

Nemzetközi ügyfélhálózatunk
világszerte 3000+ vállalatból áll.

 

Ezeknek a vállalatoknak hozzáférést nyújtunk a nemzetközi
partnerhálózatunkhoz és a Worksmarthoz, a virtuális munkahelyi
kommunikációs platformunkhoz.A Worksmart minden szükséges eszközt magában foglal ahhoz, hogy felvegye és menedzselje a tehetségeket, 100%-ban távolról.

 
 
xo3@2x.jpg
 
 

Mi az a Crossover?

Nemzetközi kezdeményezés a munkahely megváltoztatására.

Összekötjük a vállalatokat a legjobbakkal, és zavartalan megoldást kínálunk a távolról dolgozó csapatok toborzására és -menedzsmentjére.

 

 
 
Hogy működik a Crossover?

Sikerünk titka a professzioánális hálózatok rendszerében rejlik.

Nemzetközi partnerhálózatunk jelenleg 3000, különböző területen dolgozó szakemberből áll a világ 131 országából – és gyorsan nő.

Ahhoz, hogy valaki bekerüljön hozzánk és a Crossover partnere legyen, saját szakterületén belül a legkiválóbbak között kell lennie. Ezt a státuszt számos szakmai teszt kitöltésével lehet kiérdemelni, melyek a jelentkezési folyamatunk szerves részét képezik.

Ha egy jelentező felvételt nyer a nemzetközi partner hálózatunkba, hozzáférést biztosítunk számára a nemzetközi ügyfél hálozatunk erőforrásaihoz és lehetőségeihez, ami lehetővé teszi számára, hogy fejlessze készségeit és tovább növekedjen.

 
Hitvallásunk

Hisszük, hogy a munka jövője abban rejlik, hogy jól fizető, hosszú távú állásokat biztosítunk az embereknek, és összekötjük őket egy nemzetközi, szakmai hálózat részeként.

Azzal, hogy ezt a küldetést választottuk, meggyőződésünk, hogy lehetővé tudjuk tenni a magas szintű képzettséget igénylő állások számának növekedését és az életszínvonal emelkedését szerte a világban.

Úgy véljük, a legnagyobb tehetségek hosszú távú karriert szeretnének, nem rövid távú vagy részmunkaidős szerződéseket.

Nemzetközi ügyfélhálózatunkon belül ezért kizárólag 40+ órás, hosszú távú pozíciókra korlátoztuk a lehetőségeket. Partnereink versenyképes fizetésre számíthatnak, függetlenül attól, hogy a világ mely pontján élnek.

FAQs
Наші події